लड़कियों से प्यार कैसे हो सकता है?...


user

Anisha Saurabh

Engineer with dreams

1:12
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए आपको प्यार कभी भी कैसे भी और किसी से भी हो सकता है पर आमतौर पर हमने यही देखा है कि जो मेन सदस्य है यानी जो पुरुष सदस्य हैं वह हमेशा आकर्षित होता है महिला की तरफ और जो महिला सदस्य हैं वह हमेशा पुरुष की तरफ लेकिन

dekhiye aapko pyar kabhi bhi kaise bhi aur kisi se bhi ho sakta hai par aamtaur par humne yahi dekha hai ki jo main sadasya hai yani jo purush sadasya hain vaah hamesha aakarshit hota hai mahila ki taraf aur jo mahila sadasya hain vaah hamesha purush ki taraf lekin

देखिए आपको प्यार कभी भी कैसे भी और किसी से भी हो सकता है पर आमतौर पर हमने यही देखा है कि ज

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  180
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!