ज़िंदगी में हमें क्या सीखना चाहिए?...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

0:46
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जिंदगी हमेशा सीखने की कोशिश करते हैं कि निश्चित तौर पर आपको मिलेगा और जिंदगी से कह नहीं सकते आप के लोगों के पास उनका नंबर कितने अच्छे होते हैं उनसे प्यार कीजिए जीवो पर दया किस तरह से पृथ्वी की गई है कि लोग हैं अलग प्रकार के लोग हैं

zindagi hamesha sikhne ki koshish karte hain ki nishchit taur par aapko milega aur zindagi se keh nahi sakte aap ke logo ke paas unka number kitne acche hote hain unse pyar kijiye jeevo par daya kis tarah se prithvi ki gayi hai ki log hain alag prakar ke log hain

जिंदगी हमेशा सीखने की कोशिश करते हैं कि निश्चित तौर पर आपको मिलेगा और जिंदगी से कह नहीं सक

Romanized Version
Likes  365  Dislikes    views  3141
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
kya sikhana ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!