क्या दिल्ली की तरह और राज्यों में भी सरकार नहीं चल सकती है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका पसंद है क्या दिल्ली की तरह और राज्यों में भी सरकार नहीं चल सकती जी नहीं दिल्ली 1 केंद्र शासित प्रदेश है इसलिए यहां पर केंद्र का दखल देता है बाकी राज्यों में ऐसे केंद्र सरकार दखल नहीं दे सकती धन्यवाद

namaskar aapka pasand hai kya delhi ki tarah aur rajyo me bhi sarkar nahi chal sakti ji nahi delhi 1 kendra shasit pradesh hai isliye yahan par kendra ka dakhal deta hai baki rajyo me aise kendra sarkar dakhal nahi de sakti dhanyavad

नमस्कार आपका पसंद है क्या दिल्ली की तरह और राज्यों में भी सरकार नहीं चल सकती जी नहीं दिल्ल

Romanized Version
Likes  111  Dislikes    views  2915
KooApp_icon
WhatsApp_icon
11 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!