बालों की समस्या का क्या समाधान करें?...


user

irfan khan

Hair-stylist Makeup Artist Skin

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बालों की समस्या के लिए समाधान यह है कि आपको अच्छा शैंपू यूज़ करो एंटी हेयर फॉल ट्रीटमेंट कराओ सलून में जाकर अभी सलून सब बंद है तो आप घर पर ही रह कर ओनियन के रस को स्कर्ट में लगाकर 10 मिनट मसाज करके रखें और उसको वादे वह कर लो

balon ki samasya ke liye samadhan yah hai ki aapko accha shampoo use karo anti hair fall treatment karao saloon me jaakar abhi saloon sab band hai toh aap ghar par hi reh kar oniyan ke ras ko skirt me lagakar 10 minute Massage karke rakhen aur usko waade vaah kar lo

बालों की समस्या के लिए समाधान यह है कि आपको अच्छा शैंपू यूज़ करो एंटी हेयर फॉल ट्रीटमेंट क

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  170
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!