टीपू सुल्तान किस युद्ध में शहीद हुए थे?...


user

User

Teacher

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बस वाले टीपू सुल्तान किस युद्ध में शहीद हुए थे तो दोस्तों चौथे आंग्ल मैसूर युद्ध में जो 17 समझाने में हुआ था उसमें टीपू सुल्तान की पराजय हुई थी और उसी में शहीद हुए थे थैंक यू

bus waale tipu sultan kis yudh me shaheed hue the toh doston chauthe angle mysore yudh me jo 17 samjhane me hua tha usme tipu sultan ki parajay hui thi aur usi me shaheed hue the thank you

बस वाले टीपू सुल्तान किस युद्ध में शहीद हुए थे तो दोस्तों चौथे आंग्ल मैसूर युद्ध में जो 17

Romanized Version
Likes  51  Dislikes    views  1190
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
tipu sultan kis rajya se sambandh rakhte the ; tipu sultan kis sun mein shaheed hue ; टीपू सुल्तान किस राज्य से सम्बन्ध रखते थे ; टीपू सुल्तान किस राज्य से संबंध रखते थे ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!