corona info
qna

मीर अली अपना खाली समय कैसे व्यतीत करते हैं?...


1 जवाब
play
user

मीर अली उस्मान हैदराबाद के अंतिम निशान थे और यह धानी धानी थे उन्होंने भारत की सेना के लिए प्रदान किया था और इसे कोई भी जैसे कि सरदार वल्लभभाई पटेल यानी कि रूपी बकरा मांगते नहीं करते थे और अपना खाली समय चैस खेलते थे
meer ali usman hyderabad ke antim nishaan the aur yah dhaani dhaani the unhone bharat ki sena ke liye pradan kiya tha aur ise koi bhi jaise ki sardar vallabhbhai patel yani ki rupee bakara mangate nahi karte the aur apna khaali samay chess khelte the
मीर अली उस्मान हैदराबाद के अंतिम निशान थे और यह धानी धानी थे उन्होंने भारत की सेना के लिए
...
Likes  6  Dislikes    views  127
WhatsApp_icon
अपने सवाल पूछें और एक्स्पर्ट्स के जवाब सुने
qIconask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
अपने सवाल पूछें और एक्स्पर्ट्स के जवाब सुने
qIconask

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!