आपके अनुसार दिवाली पर शाहरुख खान का तिलक लगाना और सोशल मीडिया पर तस्वीर डालना सही था या ग़लत?...


play
user

Dr. Ashwani Kumar Singh

Chairman & Director at VEMS

1:09

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर है दिवाली पर शाहरुख का तिलक लगाना आदिवासी समाज को बचाने के लिए पकड़े रहे हैं शाहरुख खान और सलमान खान लगाने वाले लोग कोई भी किसी ने किसी का लिखा करो

agar hai diwali par shahrukh ka tilak lagana adiwasi samaj ko bachane ke liye pakde rahe hain shahrukh khan aur salman khan lagane waale log koi bhi kisi ne kisi ka likha karo

अगर है दिवाली पर शाहरुख का तिलक लगाना आदिवासी समाज को बचाने के लिए पकड़े रहे हैं शाहरुख खा

Romanized Version
Likes  238  Dislikes    views  3008
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!