क्या आतंकवादी कश्मीर में घुसने की फ़िराक़ में हैं? क्या देश ख़तरे में है?...


user

Dr.Nisha Joshi

Psychologist

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या आतंकवादी कश्मीर में घुसने की फिराक में है क्या देश खतरे में जी हां आतंकवादी तो हर दोस्त हर वक्त कश्मीर में घुसने की फिराक में वह कश्मीर में भी घुसता है बाकी दूसरी जगह फिराक में है इंडिया को आर्मी वालों का ही होगा ठीक है

kya aatankwadi kashmir mein ghusne ki firak mein hai kya desh khatre mein ji haan aatankwadi toh har dost har waqt kashmir mein ghusne ki firak mein vaah kashmir mein bhi ghuste hai baki dusri jagah firak mein hai india ko army walon ka hi hoga theek hai

क्या आतंकवादी कश्मीर में घुसने की फिराक में है क्या देश खतरे में जी हां आतंकवादी तो हर दोस

Romanized Version
Likes  416  Dislikes    views  5072
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!