कैंसर के इलाज में योग और प्राकृतिक चिकित्सा कितना प्रभावी है?...


user

Dr. Parveen Mehta

Naturopathy Doctor

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जी कैंसर के इलाज में योग और प्राकृतिक चिकित्सा में आपको कह सकते कि अगर हम लोग एलोपैथिक दवाइयों के साथ-साथ योग और प्राकृतिक चिकित्सा का सहारा लेंगे तो हंड्रेड परसेंट ठीक हो जाएंगे बाकी पूरा तो नहीं जा सकते

ji cancer ke ilaj me yog aur prakirtik chikitsa me aapko keh sakte ki agar hum log allopathic dawaiyo ke saath saath yog aur prakirtik chikitsa ka sahara lenge toh hundred percent theek ho jaenge baki pura toh nahi ja sakte

जी कैंसर के इलाज में योग और प्राकृतिक चिकित्सा में आपको कह सकते कि अगर हम लोग एलोपैथिक दवा

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  166
KooApp_icon
WhatsApp_icon
30 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!