सबसे बड़ा गुरुद्वारा कहाँ पर स्थित है?...


play
user

Kriti

Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सबसे बड़ा गुरुद्वारा कहां पर स्थित है तो अगर हम भारत की बात करें तो भारत का सबसे बड़ा गुरुद्वारा है वह हजूर साहिब गुरुद्वारा है और यह नांदेड़ में स्थित है जो कि महाराष्ट्र में है और इसके निकट जो एक फूल है उसे सरोवर कहा जाता है

sabse BA da gurudwara kahaan par sthit hai toh agar hum bharat ki BA at kare toh bharat ka sabse BA da gurudwara hai vaah hajur sahib gurudwara hai aur yah nanded mein sthit hai jo ki maharashtra mein hai aur iske nikat jo ek fool hai use sarovar kaha jata hai

सबसे बड़ा गुरुद्वारा कहां पर स्थित है तो अगर हम भारत की बात करें तो भारत का सबसे बड़ा गुरु

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  23
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!