क्या नवरात्रि में सभी देवियों की पूजा करने से मनोकामनाएँ पूरी होती हैं?...


play
user
0:31

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नवरात्रि में सभी देवियों की पूजा करने से सारी मनोकामना पूरी होती है नौ देवियां होती है नवरात्रि की होने आप 9 दिन तक अच्छे से पूंजी है उनके सेवा कीजिए ऑन कीजिए आराधना कीजिए विशेष रूप से देवी आपकी मनोकामना

navaratri mein sabhi deviyon ki puja karne se saree manokamana puri hoti hai nau deviyan hoti hai navaratri ki hone aap 9 din tak acche se punji hai unke seva kijiye on kijiye aradhana kijiye vishesh roop se devi aapki manokamana

नवरात्रि में सभी देवियों की पूजा करने से सारी मनोकामना पूरी होती है नौ देवियां होती है नवर

Romanized Version
Likes  91  Dislikes    views  1775
KooApp_icon
WhatsApp_icon
12 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!