रैदास के पद का अर्थ क्या है?...


user

Shobit Dixit

Motivational Speaker | Writer | Counsellor | Social Worker | Program Coordinator

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जी एक बहुत ही महान संत हुए हैं संत रविदास उनको लोग रैदास भी कहते थे और उन्होंने ईश्वर की भक्ति के लिए और समाज के कल्याण के लिए कुछ पदों की रचना की इनको कहते हैं रैदास के पद आप चाहें तो उसको गूगल पर सर्च कर सकते हैं और इलाज के पद की किताबें पढ़ सकते हैं ताकि शिक्षाप्रद है

ji ek bahut hi mahaan sant hue hain sant ravidas unko log raidas bhi kehte the aur unhone ishwar ki bhakti ke liye aur samaj ke kalyan ke liye kuch padon ki rachna ki inko kehte hain raidas ke pad aap chahain toh usko google par search kar sakte hain aur ilaj ke pad ki kitaben padh sakte hain taki shikshaprad hai

जी एक बहुत ही महान संत हुए हैं संत रविदास उनको लोग रैदास भी कहते थे और उन्होंने ईश्वर की भ

Romanized Version
Likes  11  Dislikes    views  176
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!