मैंने ग्रेजुएशन कर लिया है, क्या मेरा पोस्ट ग्रेजुएशन करना ठीक होगा, मैं UPSC की तैयारी करना चाहता हूँ?...


play
user

S.K.Singh

Founder, Disha Competitive Classes

0:58

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मैंने ग्रेजुएशन कर लिया है क्या मेरा कुछ भी रोशन करना ठीक होगा नहीं करना चाहता गिरीश चंद आधार पर कर सके कि अपनी गलियों से मिले सलाह दूंगा ऑस्ट्रेलिया और आपका पेपर भी ऐसी तैयारी हो गया और पोस्ट ग्रैजुएट दी

maine graduation kar liya hai kya mera kuch bhi roshan karna theek hoga nahi karna chahta girish chand aadhaar par kar sake ki apni galiyon se mile salah dunga austrailia aur aapka paper bhi aisi taiyari ho gaya aur post graduate di

मैंने ग्रेजुएशन कर लिया है क्या मेरा कुछ भी रोशन करना ठीक होगा नहीं करना चाहता गिरीश चंद आ

Romanized Version
Likes  284  Dislikes    views  6678
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!