रेलवे परीक्षा की पैटर्न कैसी होती हैं?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

रेलवे परीक्षा का पैटर्न कैसा होता है तो पैटर्न जो होता है वह एग्जाम है गुड्डू टाइम्स में होते हैं और पहले टच में है मुस्लिम क्यू आती है दूसरे टाइम्स में जो है आपको टेक्निकल क्वेश्चन मैथमेटिक्स क्वेश्चन आएंगे ग्रामवासिनी इंग्लिश सिंह एसपी सिंह जी आपने कितना सब्जेक्ट लिया है

railway pariksha ka pattern kaisa hota hai toh pattern jo hota hai vaah exam hai guddu times mein hote hain aur pehle touch mein hai muslim kyu aati hai dusre times mein jo hai aapko technical question mathematics question aayenge gramvasini english Singh SP Singh ji aapne kitna subject liya hai

रेलवे परीक्षा का पैटर्न कैसा होता है तो पैटर्न जो होता है वह एग्जाम है गुड्डू टाइम्स में ह

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!