कोर्ट मैरिज करने के लिए क्या-क्या डॉक्यूमेंट की आवश्यकता है?...


user

Pramod Kumar

Advocate

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कोर्ट मैरिज करने के लिए लड़का और लड़की दोनों की मार्कशीट जिसमें उनकी जन्मतिथि हो और और बालिकाओं दोनों के आधार कार्ड फोटो पहचान पत्र आवश्यक होते हैं इसके अलावा दोनों पक्षों के फोटो और गवाहों की आवश्यकता होती है

court marriage karne ke liye ladka aur ladki dono ki marksheet jisme unki janmtithi ho aur aur balikaon dono ke aadhar card photo pehchaan patra aavashyak hote hain iske alava dono pakshon ke photo aur gavahon ki avashyakta hoti hai

कोर्ट मैरिज करने के लिए लड़का और लड़की दोनों की मार्कशीट जिसमें उनकी जन्मतिथि हो और और बाल

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  191
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!