एक मैकेनिकल इंजीनियर की सैलेरी कितनी होती है?...


play
user

shekhar11

Volunteer

0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

इंजीनियर के सारे की बात की जाए तो डिपेंड करती है आपके पास क्या सिर्फ कैल्सेट है कैसी नॉलेज है किस कॉलेज से अपने अपनी डिग्री लिखे इस पर डिपेंड करती है तो सैलरी 30 से 40 साल तक की होती है अगर अपने अच्छे कॉलेज ऐसे अच्छे स्कैंसेट के साथ पढ़ाई की है तो

engineer ke saare ki baat ki jaaye toh depend karti hai aapke paas kya sirf kailset hai kaisi knowledge hai kis college se apne apni degree likhe is par depend karti hai toh salary 30 se 40 saal tak ki hoti hai agar apne acche college aise acche skainset ke saath padhai ki hai toh

इंजीनियर के सारे की बात की जाए तो डिपेंड करती है आपके पास क्या सिर्फ कैल्सेट है कैसी नॉलेज

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  11
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!