लाइसोसोम को आत्महत्या की थेली क्यों कहते हैं?...


user

Dr. Swatantra Jain

Psychotherapist, Family & Career Counsellor and Parenting & Life Coach

0:40
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रश्न लाइसोसोम को आत्महत्या की थैली क्यों कहते हैं इसलिए कहते हैं वह अपने आप को इज्जत क्षतिग्रस्त होने पर लाइसेंस फट जाते हैं और यह अपनी हैंडसेट अचानक व्यंजन कितने हैं इसलिए दोनों जाते हैं इसलिए क्योंकि अपने आपको डिस्टर्ब कर लेती है अपने आप को ही आदमी हाथ में घर पहुंच जाती है इसलिए आत्महत्या की थैली कहते हैं

prashna lysosome ko atmahatya ki theli kyon kehte hai isliye kehte hai vaah apne aap ko izzat kshatigrast hone par license phat jaate hai aur yah apni haindaset achanak vyanjan kitne hai isliye dono jaate hai isliye kyonki apne aapko disturb kar leti hai apne aap ko hi aadmi hath mein ghar pohch jaati hai isliye atmahatya ki theli kehte hain

प्रश्न लाइसोसोम को आत्महत्या की थैली क्यों कहते हैं इसलिए कहते हैं वह अपने आप को इज्जत क्ष

Romanized Version
Likes  216  Dislikes    views  2136
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
atmhatya ki theli ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!