पटवारी की अगली वेकेन्सी क्ब निकलेगी?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पटवारी की अगली वैकेंसी का तो अभी तक कोई भी अधिकारिक तौर पर नोटिफिकेशन नहीं आया कि इसकी अगली डेट कब निकाली जाएगी अगर इसके बारे में और जानकारी चाहते हैं तो आप इसकी ऑफिसर साइट पर जाकर आप चेक कर सकते हैं

patvari ki agli vacancy ka toh abhi tak koi bhi adhikarik taur par notification nahi aaya ki iski agli date kab nikali jayegi agar iske bare mein aur jaankari chahte hain toh aap iski officer site par jaakar aap check kar sakte hain

पटवारी की अगली वैकेंसी का तो अभी तक कोई भी अधिकारिक तौर पर नोटिफिकेशन नहीं आया कि इसकी अगल

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!