भारत और पाकिस्तान के बीच कौन सी नदी है?...


user

Gunjan

Junior Volunteer

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भारत और पाकिस्तान के बीच में जो नदी है उसका नाम है इंडस नदी जो कि पाकिस्तान और भारत के बीच में बहती है इसको इंडस वॉटर ट्रीटी किधर है एक वॉटर डिसटीब्यूशन ठीक है जो कि भारत और पाकिस्तान के मध्य हो चुकी है

bharat aur pakistan ke beech mein jo nadi hai uska naam hai indus nadi jo ki pakistan aur bharat ke beech mein behti hai isko indus water treaty kidhar hai ek water distibyushan theek hai jo ki bharat aur pakistan ke madhya ho chuki hai

भारत और पाकिस्तान के बीच में जो नदी है उसका नाम है इंडस नदी जो कि पाकिस्तान और भारत के बीच

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  55
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!